Казвам се Мануела Инджова и те приветствам да гостуваш в пространството на Знахария.

Тук ще се срещнеш с дълбоките корени на българското познание за билките. Похватите на Богомилите за създаване на лична лечебница(комбинация от билки). Аюрведа с хилядолетна си история и възхитителна сила върху човешкото здраве…Ще усетиш, че не си сам по пътя на своето лечение, израстване и обогатяване като човек и съзидателна личност. Ще преоткриеш един нов свят, приятели, съмишленици и ще родиш своята нова версия за всичко, което те заобикаля, а аз ще съм единствено тихо присъствие.

В ранното ми детство предимно ме отглеждаха моите пра – баби знахарка и нестинарка. Те тихомълком посяха в душата ми семената на едно позабравено Можене тук по Българските земи – Лечебницата на Земята, взаимоотношенията между билките в природата, енергията, силата и целебните им възможности.

В  по – късен етап от моя живот, израстването в областта на Лечебните и терапевтични практики се подкрепи от майка ми – др. Ана Инджова, специалист вътрешни болести. Сериозната ми подготовка в Софийски университет ‘’ Св. Климент Охридски” по психо  – диагностика и консултиране. И не на последно място, огромен принос  за развитие на моите творчески, консултативни, организационни и терапевтични способности се дължи на дългогодишното ми пребиваване и обучение в „Академия за фронтални проблеми на света”, оглавявана в България от моя единствен духовен учител Наташа Чакърова. Изучаването, на прото – тракийските мистерии по Българските земи и влиянието на всичко преживяно, усетено и изучено заедно с екипа на Наташа Чакърова ме доведе до този ден, в който…ето ме днес, посрещам те пред прага на Знахария, за да ти предам всичко това, в името на твоето здраве и един сбъднат, успешен човек, който заслужаваш да бъдеш!

Благодаря ти за Доверието!

Международен партньор на Знахария:

Herbal Hills

HERBAL HILLS e съвременна и бързо развиваща се компания, чиято основна дейност е отглеждане, производство и износ на билкови екстракти и билкови комбинации, наричани в Индия – „аюрведични лекарства”, които в интернационален план са със статут на Натурални хранителни добавки. Компанията разполага с високотехнологични производствени звена в Лонавала, Индия, където се постигат оптимални стандарти за качество по редица  международни стандарти, като  USDA, FDA, VOCA, APEDA, HALAL etc. Продуктите се популярни в над 30 държави, като заемат достойно място на едни от най-конкурентните пазари в тази сфера – САЩ и Европейския съюз.

Знахария бе удостоена с честа да бъде официален дистрибутор и представител на „HERBAL HILLS” за България.  Нашият съюз е посветен на здравето и цялостното благосъстояние на хората. Ние заедно споделяме принципа – „НАПРЕД КЪМ ПРИРОДАТА” и се стремим към постигането на общи цели – да предлагаме продукти с доказано качество, произведени на основата на най-древната система  за опазване човешкото здраве – Аюрведа. Основавайки се на богатия опит и традиции в билколечението и профилактиката, както в България, така и в Индия, ние с „HERBAL HILLS” си поставяме отговорната задача да предоставяме на клиентите си алтернативни решения без странични ефекти.