ДОСТАВКА:Онлайн магазин „Знахария” предлага фиксирани цени за доставка до България, валидни без ограничение за тегло или обем, както следва:

  • 8,00 лв. за доставка до желания от Вас адрес
  • 5,00 лв. за доставка до удобен за Вас офис на куриерска фирма „Спиди”. Пратките се изпращат по подразбиране до най-близкия офис на “Спиди”, съобразено с попълнените от Вас данни за адрес на доставка. В случай, че желаете да получите пратката в точно определен офис на “Спиди” въведете точния адрес на офиса в полетата за адрес на доставка или в полето – “Бележки към поръчката”. Карта на офисите на “Спиди” може да намерите ТУК>>>

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА:

  • Поръчки, приети до 13:00 ч. от Понеделник до Петък, ще бъдат обработени и изпратени на същия работен ден и ще бъдат доставени – до 1 работен ден в удобен за Вас офис на „Спиди” или до 2 работни дни на желания от Вас адрес.
  • Поръчки, приети до 18:00 ч. от Понеделник до Петък, ще бъдат обработени и изпратени на следващия работен ден и ще бъдат доставени – до 1 работен ден в удобен за Вас офис на „Спиди” или до 2 работни дни на желания от Вас адрес, считано от деня на изпращането.
  • Поръчки, получени в събота и неделя (както и в празнични дни) се изпращат в Понеделник или първия работен ден след празниците и ще бъдат доставени – до 1 работен ден в удобен за Вас офис на „Спиди” или до 2 работни дни на желания от Вас адрес, считано от деня на изпращането.

КАК СТАВА ПОРЪЧКАТА:

Чрез автоматизираната система на онлайн магазин “Знахария” Вие имате възможност да поръчате неограничен брой здравословни продукти. В процеса на завършване на поръчката системата автоматично ще изчисли общата сума на продуктите, както и сумата за доставка.

След приключването на поръчката наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на телефона за връзка, който сте оставили.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Наложен платеж

При избиране на този метод плащането на поръчаните от Вас продукти става директно на куриера при доставка (Наложен платеж). Всяка изпратена поръчка е придружена с касов бон или фактура.

Банков път

Можете да направите плащане по банков път. При избор на този метод на плащане се заплаща цялата генерирана сума на поръчката (вкл. и цената за доставка). След заплащането по банков път Вие не дължите никакви допълнителни такси и разходи при получаването на поръчката. Всяка изпратена поръчка е придружена с касов бон или фактура.

НАЛИЧНОСТ:

Всички продукти, които предлагаме са налични на склад при нас. В случай, че не разполагаме с поръчаното от Вас количество от определен продукт ще се свържем с Вас, за да решите дали желаете да изпълним частично Вашата поръчка.

ПРЕПОРЪКИ:

Съветваме ви, след като получите и заплатите пратката, задължително да я отворите, преди куриерът да си е тръгнал. В случай, че констатирате повреда в опаковката на продуктите или друго увреждане на стоките, получено при транспортиране, имате право да изискате от куриера протокол за увредена пратка.

За запитвания или допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас на тел.:       056/ 825-355 ; 0885/60-29-53; 

В гр.Бургас голяма част от нашите продукти могат да бъдат намерени в магазин „Знахария” на ул. „Цар Калоян” 15, до пазар Краснодар

Цените в онлайн магазина може да се различават от тези във физическия магазин.